divendres, 8 de març del 2013

Presentació de les jornades Scriptum 2013



Avui divendres 8 de març, a les 12 h, s'ha celebrat a la seu de Res Non Verba del carrer Maragall 17, una roda de premsa per donar a conèixer les jornades d'escriptura Scriptum, que tindrà lloc els dies dimarts 12, dimecres 13 i dijous 14 de març a la seu de Res Non Verba, i el divendres 15 a la seu de l'Ateneu Populart de Ponent (Pau Claris 10).

En aquesta nova edició de Scriptum es pretén consolidar unes jornades promogudes per l'associació Res Non Verba, Òmnium Cultural i l'Ateneu Popular de Ponent i destinades a promoure l'escriptura i oferir una plataforma perquè els autors presentin la seva obra al públic, independentment del tema de la mateixa, el mitjà (digital - paper) o el segell editorial que les recolzi.

La programació d'aquest any inclou narració i poesia, però també biografia, música, ecologia, premsa, budisme zen, pedagogia i humor gràfic. Així com una exposició de fotografies de Josep Ignasi Rodríguez, una conferència de Pau Echauz i una taula rodona presentada per David Esterri i una altra per Ermengol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada